Yhteiskuntavastuuraportti 2013

Senaatti-kiinteistöillä hallinnassa 11 000 rakennusta

Senaatti-kiinteistöjen hallinnassa on lähes 11 000 rakennusta. Senaatti-kiinteistöjen tehtävänä on valtion toimitilatarpeisiin vastaaminen sekä valtion kulttuurihistoriallisesta kiinteistövarallisuudesta huolehtiminen.

 

Kiinteistöomaisuus

Hyvän rakennustavan noudattaminen, suomalaisen kulttuuriperinnön vaaliminen, ympäristöasioiden huomioiminen sekä toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa vastuullista toimintaa.

Lue lisää

Investoinnit

Senaatti-kiinteistöjen investoinnit ovat viime vuosina painottuneet kiinteistöjen peruskorjauksiin ja työympäristöjen kehittämiseen. Painopisteenä on myös olemassa olevien kiinteistöjen energiatehokkuutta parantavat kehitystoimenpiteet niin kiinteistöjen ylläpidossa kuin rakentamisessa.

Lue lisää

 

Museoviraston kiinteistöjen siirto

Senaatti-kiinteistöt otti vuodenvaihteessa luottavaisin mielin Museoviraston kiinteistöt haltuunsa. Museoviraston 44 kiinteistöä 245:stä vaihtoi kerralla omistajaa.

Lue lisää

Villa Lante ankkuroitiin Gianicolo-kukkulalle

Renessanssihuvila Villa Lante on seisonut Gianicolo-kukkulalla jo lähes 500 vuotta. Viime syksynä valmistuneiden muurirakenteiden vahvistustöiden tarkoituksena on varmistaa, että kulttuurihistoriallisesti arvokas huvila vartioi paikaltaan vielä seuraavatkin 500 vuotta. 

Lue lisää