Yhteiskuntavastuuraportti 2013

Valtion toimitila- ja työympäristöasiantuntija

Senaatti-kiinteistöt on maanlaajuisesti toimiva liikelaitos, joka valtion sisäisenä toimitila- ja työympäristöasiantuntijana tuottaa ja tarjoaa tiloja ja niihin liittyviä palveluja valtionhallinnolle. Toimitilojen vuokraus, investoinnit sekä kiinteistöjen ja palvelujen kehittäminen muodostavat liiketoiminnan perustan. Toimintamme perustuu yhteiskuntavastuulliseen liiketoimintaan, hyvään palveluun, pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja kumppanuuteen.

 

Perustehtävä ”Tuomme tilalle ratkaisut”

Senaatti-kiinteistöt on valtion sisäinen asiantuntija, joka vastaa kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa toimitilaratkaisuista. Liiketoimintamme perustuu toimitilojen vuokraukseen, palveluiden ja kiinteistövarallisuuden kehittämiseen sekä investointeihin.

Lue lisää

Visio "Askeleen edellä odotuksia"

Olemme asiakkaidemme kumppanuuden arvoinen. Jatkuvasti uusiutuvat ratkaisut ja palvelut ovat vastaus asiakkaan ja valtioyhteisön muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin. Vastuullisuus on toimintamme kulmakiviä.

Lue lisää

 

Senaatti-kiinteistöjen arvot ovat:

Halukas palvelemaan
Innovatiivinen
Luotettava ja vastuullinen

 

Uusi luuta lakaisee ministeriökampuksella

Helsingissä sijaitsevan ministeriökampuksen puhtauspalveluiden kilpailutuksessa korostui laatu, jonka toteutumista seurataan tarkasti sopimuskauden aikana.

Lue lisää